fredag den 8. juni 2012

En dejlig fødselsdagI går til min fødselsdag var jeg så heldig at få nogle dejlige havegaver. ( DVS den flotte guldsmed og Humlebi købte jeg til mig selv som gave fra min mor i Koldig Geografiske Have Grundlovsdag ;))

Den smukke Acer fik jeg af min dejlige kæreste og den er jeg vildt glad for. Et bedre valg end dengang jeg fik et TØRRESTATIV !!   Der var jeg sgu ikke så imponeret af ham :)

I morgen tager vi til Haven i Hune, hvor vi skal overnatte til søndag. Vi tager afsted med et vennepar. Uhada hvor jeg glæder mig...  Bare rolig I skal nok få billeder derfra ;)))


Kuk, Kuk
Så sød. Købt hos søde Annette der har Eventyrhaver.dk http://www.eventyrhaver.dk/shop/kobberinsekter-1.html

Posted by Picasa

24 kommentarer:

 1. Ja der er kønnere end et tørrestativ Ha ha...den må han høre for i mange år. Min søster fik en støvsuger i julegave for snart 20 år siden.....det høre svoger stadig for - Fnis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tillykke med fødselsdagen forresten :O)

   Slet
  2. Ja mænd er ikke altid lige heldige. Men retfærdigvis skal lige nævnes, at jeg havde sagt, at vi manglede et tørrestativ .... og så drog han sin forkerte beslutning om tidspunktet :) Mine kollegaer husker også meget tydelig min skuffelse og spørger med forventning hvert år, hvad jeg så har fået i år ;))

   Og mange tak... :))

   Slet
 2. Hip hurra og tillykke med fødselsdagen. Det var super hyggeligt at møde dig i Kolding blandt lutter glade og snaksalige havemennesker :0)

  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Dorthe.. Ja det var en dejlig dag, og rigtig hyggeligt at møde dig også :)

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen :-) Det er skønt at få haverelaterede gaver, som man kan glæde sig over i rigtig mange år. Guldsmeden og bien er rigtig søde og kan flyttes rundt alt efter hvor de vil pynte mest aktuelt.
  Rigtig god tur til Hune. Det er mange år siden jeg var der og da var det en stor oplevelse. Håber jeg kan lokke en veninde med dertil til sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne. Faldt også for dem med et brag. Vivi havde fået en guldsmed af Annette i indflyttergave, og den var da noget af det sødeste.. Så hun måtte jo lige opsøges, og haps der var lige en gave til mig fra min mor ;))

   Glæder mig rigtig meget til turen. Vi skal snart afsted, men ku jo ikke dy mig for lige at kigge ind ;)

   Slet
 4. Tillykke med fødselsdagen, søde... Dejligt med sådan en stor acer - den har nok ikke været helt billig - hi-hi. God tur til Hune, er kun "lidt" misundelig. Glæder mig til at se din beretning derfra.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak selv søde... Vi var på Grejsdalens Planteskole i søndags og der så jeg den. kr 389 og det synes jeg ikke er så slemt, når den er så høj. Har åbenbart talt så meget om den, at han var oppe at hente den bagefter :))

   Har ladet begge batterier op til kameraet, så I skal nok få billeder at se !!

   Slet
 5. Den med tørrestativet gør han kun den ene gang! Til gengæld er din Acer rigtig skøn, så hvad kan det ikke blive til fremover ;o) Guldsmeden og humlebien er også bare pragtfulde i haven.
  Og så lige et stort TILLYKKE fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Jette. Kun den ene gang og det er nok 5 år siden, meenn han får ikke lov til at glemme det ;))
   Ja han har rigtig oppet sig der, men der kom også nogle gevaldige hentydninger om hvor flot jeg syntes den var og jeg snart havde fødselsdag osv. osv. Nogle gange er de jo lidt fatsvage ikke ;))

   Og mange TAK...

   Slet
 6. Til lykke med fødselsdagen og de skønne gaver. Jeg ville nu også have været skuffet over et tørrestativ. Sidste år fik jeg en trillebør af mine unger. Den var jeg vildt glad for, men flere af mine kolleger synes, det var synd for mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Tak. Jamen en trillebør er jo også relateret til det man er vild med. Det vil jeg nu ikke påstå at det andet er ;))

   Slet
  2. Jeg kender også folk som syntes det er synd for os at vi tager ud og kigger på haver i vores ferie og fritid... den der sidst kommenterede på det, tager selv afsted på golfferie. Lidt sjovt ikk'!!? ;o)

   Slet
 7. Kære Lena.
  Kæmpe tillykke med fødelsdagen og tak for sidst :-)
  Rigtig god tur til Hune, vi Tour-tøser skal der op og overnatte
  i næste weekend, så sig til hvis der er noget vi skal være ekstra opmærksomme på.
  uuuuuh det bliver hyggeligt.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde ;)
   Vi havde en god tur og det var en oplevelse at se haven i virkeligheden. Desværre regnede det en del, så jeg håber I får bedre vejr !!
   Vi var også forbi og se Henriettes have. Hun har arbejdet hos Anne Just og har selv en flot have og en planteskole. Ha en rigtig god tur..
   KH Lena

   Slet
 8. Tillykke og rigtig god tur, jeg håber og lande der i vores sommerferie hvor vi skal op på de kanter, nu får vi se hvor meget havegøgl, som der stod i min søns konfirmationssang, jeg kan få lagt ind der er jo en del intressante steder deroppe.bla. staudemarken og idehaverne og så skal jeg se om jeg kan komme til Heides planteskole.
  Dejlig træ du fik reddet dig og de er altså flotte de fine insekter.

  Hilsen Helle

  P.S tak for sidst i geo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Mange tak. Jeg er glad for at have set haven og ville også gerne have været de andre steder hen du nævner, men det må blive en anden gang.
   Er også selv helt vild med mine gaver :))
   Det var rigtig hyggeligt at møde dig og de andre ;)

   Slet
 9. Tillykke med fødselsdagen Lena, kan se at de små har fået nogle hyggelige omgivelser at bo i :)

  God tur og god weekend i Haven i Hune, et utroligt hyggeligt sted.

  Vi ses helt sikkert igen en anden gang, meget hyggeligt at snakke med jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette..
   Tak. Tak. Du kan tro jeg er glad for dine fine insekter.
   Håber sandelig vi mødes igen, det var nemlig rigtig hyggeligt :))

   Slet
 10. Kære Lena. Tillykke med fødselsdagen. Sikken fine gaver. Altså et tørrestativ, men han har lært det, kan jeg se:):) Åhhh Haven i Hune. Den er så smuk, har også været heldig og overnatte, det kan anbefales. Glæder mig til at høre hvad du syntes.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise Lotte. Mange tak. Ja han har lært det på den hårde måde ;))

   En meget flot have, med gode ideer der kan bruges.

   Slet
 11. Jamen tillykke! Et forsinket men der har været lidt stille, så jeg var ikke opmærksom! Jeg har også Acer og den passer så godt til alle de rosa, lilla og hvide farver blomsterne har. Så er der helt sikkert lidt liv omkring din lille vandoase; mon ikke også Guldsmeden trækker den levende udgave til!?
  Vovsen syntes at nyde dagen lige så meget. som dig :-) jeg kan ikke huske hvad han hedder? Gizmo er katten, ikke?
  Rigtig god aften :-)
  Rose

  SvarSlet
 12. Tak tak Rose.. Ja jeg lægger ikke så mange indlæg ind, som så mange andre. Synes bare dagene flyver afsted og man vil jo gerne være ude så meget som muligt nu det er sommer .. Hmmm eller hva !!! Det behøver bestemt ikke at være over 25 grader for min skyld, men lidt varmere end nu gør ikke noget..
  Er helt vild med min acer, og skal have fundet et godt sted til den. Ligeså snart vi er ude er Charlie (Basse, Bassemand) også ude. Og sommetider bliver vi også fulgt rundt af katten Gizmo (Giz, Gizze) Kære børn har mange navne ;))

  Er så spændt på de 2 åkander jeg har kommet i tønden. Kan nemlig ikke huske farven på bladene på æsken, men de er på vej op og de er sådan lidt mørkebrune/røde i det og blomsten sku blive hvid. Uha det vil være godt hvis den beholdt farven på bladene. !! :))

  SvarSlet