mandag den 21. maj 2012

Uhyggeligt hyggeligt

Så oprandt den længe ventede dag, hvor vi skulle til Samsø og se Lisbeth og Bents fantastiske have. Ih hvor havde jeg glædet mig. Både til at se den og I andre bloggere. Jeg var så heldig at blive hentet af fru Friis. Og ja lige så sød hun er på nettet, er hun i virkeligheden.. ;)  Langt om længe fandt hun mig (de pokkers vejmænd) og afsted det gik.

Jeg har aldrig været på Samsø før, så det var jo også med i oplevelsen. 28 km lang og 8 km bred mener jeg Bent sagde. Desværre syntes vejret ikke at det sku overholde meteorologernes lovede prognose, men efterhånden bliver man jo glad herhjemme, bare det ikke står ned i stænger. Solen dukkede da op til sidst og da vi sad og fik lækker hjemmelavet lagkage, kom solen da frem. Perfekt timing.

En skøn dag i skønt selskab. Tak blogvenner..Jyderne kom før SjællænderneDer hilses påHvem er hvem  ;))Marianne "sælger" varen

Interessante informationer uddeles

Skønne staudebede


Totalsøde stenbedsblomsterFjerbusk. Desværre ikke i blomst


Lisbeths gavebod ;)Flere gaver  :)
Jeg havde desværre ikke set på Lisbeths blog, at der var plantebytte, så jeg havde ikke taget noget med. Alligevel kom jeg hjem med hænderne fulde. Det fortæller jo noget om gavmildheden hos disse gæve kvinder !!!  Og tak til Lisbeth og Bent fordi vi måtte "plyndre" jeres have :)

TAK FOR EN DEJLIG DAG TIL ALLE !!!  Håber vi mødes den 5. juni.

26 kommentarer:

 1. Kære Lena. Ja tusinde tak for sidst, hyggeligt og møde dig. Hvor er det altså skønt med så søde havebloggere og ja jeg fik altså også en del planter med hjem.

  Skønne billeder du har fået taget - især det med alle ryggene, sig ikke vi ikke er flokdyr :)

  Ha´ en skøn dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Lise Lotte. Ja det var bare en dejlig dag. Jeg tog jo billeder med Lars´s kamera og han sku lige sætte mig ind i hvordan man nu lige overfører billeder. Her kl 6 i morges. I går havde jeg dæleme ikke tid til det pjat, for sikke da et vejr. Dagen blev tilbragt udenfor, på knæ, med plantning og diverse andre projekter. Skønt..

   Havde også overvejet at skrive; gæt en rumpe, men det var jo nok lige at stramme den en tand ;))

   Også rigtig dejlig dag til dig. Håber vi mødes igen !!

   Slet
 2. Hvor har i bare haft en dejlig dag, man er jo slet ikke spor misundelig, håber da jeg får held af og se nogle den 5 juni i Kolding, men nok ikke så mange af sjællanderne, tror da bestemt jeg må med næste år.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Ja der gik du glip af en god oplevelse !! Håber da du kan næste år. Men den 5. juni må vi hilse pænt på hinanden. Navneskiltene må frem, så man ikke går glip af hinanden ;))

   Slet
 3. Kære Lena
  Tak for sidst og ja hvor vi bare hyggede og fik lært en masse.
  Gæt en rumpe, havde været helt fint - vi kan jo tåle det!
  Herlig herlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente.
   Jeg takker også mange gange. En rigtig hyggelig dag i godt selskab.. Ja tror også I kan tåle det. Måske jeg sku ændre teksten ;))
   Håber vi render sammen igen en dag..

   Slet
 4. I har haft en skøn dag i en skøn have! Håber vi ses til næste år på Samsø :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Simpelthen. Ku ikke ha sagt det bedre selv ! Kommer du ikke til Kolding ??

   Slet
 5. Kære Lena
  Selv tak og tak fordi du kom, det var rigtig hyggeligt at møde hinanden. Jeg kan nemt gætte alle rumperne :o)næsten i hvert fald.
  Der er stadig planter tilbage i min have, plyndringen kan næsten ikke ses :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig hyggeligt at få set hinanden IRL. Vi må få taget et fælles rumpebillede den 5... :))
   Ja det gjorde jo næsten ondt på mig at se, hvordan det svandt i beholdningen. Godt I ikke synes det ;))

   Slet
 6. Hej Lena,

  Tak for sidst. Det var en meget hyggelig dag i en skøn have. Jeg kom også hjem med poserne fyldt. Håber vi ses igen en anden gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Ja jeg takker også. En dejlig dag var det nemlig. Alle planterne er plantet ud. Herligt. Kommer dig og Jette til Kolding den 5 ?? Hvordan kommenterer man egentlig på Jettes blog. Prøvede at trykke på kommentarer, men den ville ikke lukke mig ind. Måske har jeg bare været uheldig ??

   Slet
  2. Jeg tror der er lidt knas med hendes blog. Den er bare helt sort?? Vi kommer desværre ikke til Kolding, da vi skal til London istedet :-)

   Slet
  3. Jamen så må lillesøster jo hellere gå ind og redigere lidt ;))

   Ja okay hvis jeg nu havde valget mellem Kolding og London, var det nok ikke lige Kolding, der vandt.. Rigtig god tur så og glæder mig til at læse om den tur :)

   Slet
 7. Gode billeder.
  Der ser ud til, at det var alle tiders dag.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro vi havde en rigtig dejlig dag !!! En skam du ikke var med. Kommer I til Kolding den 5. ??

   Slet
 8. Kære Lena - tak for en hyggelig dag, det var dejligt at møde dig, selvom vi ikke fik snakket så meget. Det var dejligt at alle fik planter med hjem, der var da også meget at dele ud af. Vi ses i Kolding.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja dejlig at få ansigt på folkene :) Har fået plantet alle de dejlige planter, jeg fik med hjem. Bare rigtig rigtig træt af, at jeg ikke havde set, der sku være plantebytte, så jeg kom tomhændet. Lyder godt I også kommer den 5. Vi ses :)

   Slet
 9. Hej Lena. Selv tak for rigtig hyggeligt selskab. Det var dejligt at møde dig og alle de andre. Det var en hyggelig snak vi havde i haven og jeg er rigtig glad for at jeg mødte dig. Nu vil jeg studere din blog nærmere og melde mig som fast læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Ja rigtig dejligt at mødes. En meget hyggelig snak og nu sidder jeg da lige og kommer i tanke om de der facebook-grupper, vi snakkede om. Det var da vist Gitte, der fik sedlen ? Var du ikke interesseret i dem også ?? For så kan jeg hurtigt lave nogle links :) Har også meldt mig hos dig og glæder mig til nærmere eftersyn. Jeg har jo ikke så mange endnu. Skal lige vænne mig til at huske at få taget billeder og lagt dem ind. Men nu har jeg da fundet ud af, hvordan jeg gør det fra Lars´s kamera uden hans hjælp, så mon ikke det snart vælter ind med indlæg ;))

   Slet
 10. Fantastiske billeder - dejligt at se lidt flere billeder af jer alle :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marlene. Ja du må jo hellere studere billederne nøje på de forskellige blogge, så du kan genkende folk i Kolding.. Men du har måske mødt de fleste ?? :)

   Slet
 11. Sikke en dejlig tur. Og med Fru Friis som kickstarter går det vist heller ikke helt galt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig tur, og Fru Friis var så sød at være min chauffør også ;)

   Slet
 12. Et eller andet sted skal jeg jo lige vinke....jeg er simpelthen lidt for langsom i optrækket. Jeg anede ikke du havde en blog.....men det ved jeg nu ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Jamen det er heller ikke nemt at følge med i det hele. Skriver heller ikke så mange indlæg, men lidt bliver det da til.
   Og vinke vinke tilbage... ;)

   Slet