søndag den 17. juni 2012

Haven i Hune

Så fik jeg endelig tid til at få lavet mit indlæg, om vores besøg i Anne Just´s fantastiske have i Hune.

ADVARSEL:  mange billeder så jeg har beholdt dem i lille format og så kan I trykke på et og de kommer op i stor format. (Ved nemlig ikke om det kommer til at tage lang tid at åbne indlægget, hvis jeg gør billederne store, så derfor beholdt jeg størrelsen de blev overført i)

Vi var også på besøg i Henriettes Have: http://henrietteshavedesign.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=9   Henriette har arbejdet hos Anne Just i et par år. Inspirationen fra Annes have har hun taget med sig. Også en dejlig have som bestemt er et besøg værd. Ligger kun ca 20 min. kørsel væk fra Haven i Hune. Henriette har også et plantesalg med absolut rimelige priser. Henriettes mand og svigerfar har lavet meget af belægningen i Haven i Hune. De har også lavet rigtig meget flot belægning hos dem selv, som I kan se.

Nå nu kommer alle billederne. God fornøjelse...   I får dem simpelthen fra en ende af og så må I jo se om I kan holde ud til at se dem alle ..  ;))  Måske er der gengangere da der er taget billeder over 2 dage.

24 kommentarer:

 1. Tak for en fantastisk billedregn fra Hune og omegn ;o). Jeg har også besøgt haven flere gange mens Anne stadig var her, så det var et dejligt gensyn ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen velbekomme Heidi.. :).. Gad godt at have mødt hende. Kan læse mig frem til, at hun var meget imødekommende ??

   Slet
 2. Waw waw, faantastisk! Rigtig dejligt mange billeder fra to vidunderlige haver. ;-) jeg har ikke besøgt nogen af dem så nu har jeg det næsten som jeg har ;-)) og overnatningen var god og hyggelig med fine værelser?
  Rigtig god søndag
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rose. Var faktisk i tvivl, om jeg sku fyre dem alle af, men havde så svært ved at vælge ud.... sååhh de kom lige med allesammen ;))
   Det var nogle fine værelser. Vi havde Arkitektens værelse. Fordi der var TV ( med 1 kanal ) kostede det kr. 550. Det var jo ikke så galt. I parcelhuset hvor vi boede, var der ialt 5 værelser med 2 badeværelser. Et forholdsvis lille køkken men da vi 4 var de eneste, ku vi fint sidde derude og få vores morgenmad. Haven har du også til rådighed efter de officielle åbningstider, så det var bare tifire.. Kan kun anbefale det !!!

   Slet
 3. Hej Lena. HOld da op så flotte og gode billeder du har taget. Jeg har været i Haven i Hune flere gange og synes det er lige fantastisk hver gang. Henriettes have har jeg stadig til gode, men det ser absolut ud til at være et besøg værd. Det var rigtig interessant at se billederne. Jeg kan godt huske, du fortalte på Samsø, at du skulle til Haven i Hune. Forhåbentlig levede det op til dine forventninger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Godt husket ;)) Ja Haven levede op til forventningerne. Næsten. Det er en meget moden have, og måske trænger den lidt til fornyelser her og der. Virker lidt som om de ikke gør så meget ved den mere. Men flot er den og gode ideer. Nu håber jeg dæleme ikke jeg får ørerne i maskinen med denne udtalelse.. :))

   Slet
 4. Dejlige billeder fra to skønne haver som jeg selv har besøgt for år tilbage. :o)

  SvarSlet
 5. Tak Madam Bæk. Og tak fordi du holdt ud ;))

  SvarSlet
 6. Det var da nogle dejlige billeder du har taget og ja Henriettes have er også et besøg værd helt sikket.

  Det var godt nok en skam at det regnede da i var afsted - men det vejr der kan vi jo desværre ikke selv styre :(

  SvarSlet
 7. Hej Annette... Tak.. Ja det blev jo til en del ;)) Vi havde lidt regn deroppe, men det var jo ikke kun i Danmark det regnede. Vel ?? Ku se på et af dine indlæg, at I også oplevede det i England. Mangler at se resten af indlæggene. Er lidt bagefter men skal nok få dem læst. Det glæder jeg mig til ;))

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig rundtur i Hune-haven - det er en del år siden jeg var der, så jeg må snart have genopfrisket. Flere har fortalt om overnatningsmuligheden i haven - bestemt værd at overveje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Velbekomme. Kan kun anbefale et besøg og en overnatning. Synes det er billigt og især det med at man har haven for sig selv efter officielle åbningstider er tiltrækkende.. ;) Så inviter du rolig din kære gemal til en hyggelig tur ;))

   Slet
 9. Tak for rundturen i de 2 smukke haver.
  Jeg har nydt turen.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. Velbekomme og i lige måde :))

   Slet
 10. Tak for turen rundt i de meget smukke haver. Jeg har aldrig været i Haven i Hune, men det står på min todo liste.

  Og nej, der er ikke for mange billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Velbekomme. Bestemt et besøg værd !! Var lidt bekymret for mængden af billeder, men det behøvede jeg så ikke at være ;))

   Slet
 11. Hej Lena
  Masser af gode billeder, jeg har aldrig selv været der, men det behøver jeg heller ikke nu :o) Tak for turen til haven i Hune.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Tak. Tak. Og velbekomme ;)) Men vil nu alligevel anbefale at man oplever haven IRL.
   Det er trods alt noget andet at gå rundt der selv. :)
   KH Lena

   Slet
 12. Hold da fast Lena.....alle de billeder - det var en super skøn havetur. Kan godt forstå at det er svært at se sig mæt i så smukke omgivelser ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Hej Dorthe.. Dejligt du nød rundturen...:)) Og at der ikke var for mange billeder ;))
  Knus Lena

  SvarSlet
 14. Tak for kikket, Anne Justs have er en speciel oplevelse. Man kan desværre aldrig gengive den stemning der er (Så til dem der ikke har været der, kør forbi Haven i Hune...). Jeg selv har hentet lysten til at arbejde med haven, gennem hende. Jeg har tilmeldt mig som læser, glæder mig til at følge bloggen. Jeg har iøvrigt aldrig været forbi Henriette, så måske engang i august. Tak for inspirationen!

  Deneksperimenterendehave

  SvarSlet
 15. Hej Maria
  Tak fordi du vil følge min blog. Jeg vil fluks melde mig på din.:) Synes ikke tiden er til blogning i øjeblikket, men det kommer igen.. :))

  SvarSlet
 16. Jeg elsker haven i Hune. Jeg besøger den 4 gange om året og det bliver jeg aldrig træt af. Henriettes have er også flot. Jeg nød alle billederne så tak for turen.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 17. Kære Lena! Jeg savner dig og dine glade indlæg. Håber alt er godt hos dig! Kærlig hilsen Marianne.

  Knus!

  SvarSlet