Min blogliste

fredag den 20. juli 2012

Et heldigt garagesalg
Vi var til garagesalg sidste weekend. Et ældre ægtepar skulle have solgt deres hus, og havde annonceret garagesalg. Vi kom blandt de første og jeg drønede rundt for at kigge efter haveting.. Alt det inde i huset interesserede mig ikke rigtigt. Havde håbet på noget rigtig spændende. Fandt da også lidt men ikke så meget som håbet. Er dog rigtig glad for det jeg fandt :
Gl. zinkspand og vandkande
2 stk lamper til lys ( må med skam bryde sammen og tilstå, at jeg selv hev dem ned fra væggen, men fik da lov at få dem med  ;))2 vinballoner ( da min kæreste tog dem for at bære dem ned i bilen, sagde en anden dame ;" Øv dem havde jeg lige udset mig."...  Ærgerligt søtte nu er de mine...  Altså det sagde jeg ikke. Tænkte det kun..  ;))
 
2 små havelamper der virker.. Passer sammen med et par store vi har ude i laden, som lige skal ordnes lidt.. Engang.. :)Her ses de sammen med min tønde, hvor der forhåbentlig når at komme blomst i mine billigt indkøbte hvide nøkkeroser
fra Aldi og min hvide skærmlilje købt billigt på plantemarked...
Jeps de virker ;))Ved ikke lige hvad den haveslange laver der. For det er da bestemt ikke fordi der er brug for at vande i øjeblikket....
Sammen med min dejlige Nelly Moser, som skal have en større støtte næste år..
Alle herlighederne kostede kr. 150,00, så synes egentlig jeg har gjort et godt køb...  ;))

Håber alle får en dejlig weekend. Og at vejret vil vise sig fra den solrige side...  !!!!!!!

30 kommentarer:

 1. Hold op du er god til at gå på loppis! Det var da et godt køb og nærmest til foræringspriser! Sådan Lena! Zink elsker jeg også og vandkander får man aldrig nok af!
  Hvor er de flotte dine hvide Agapandus'er! Hvad gør du? Tager du dem op af krukken eller får de bare lov at blive stående?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Bente...
   Ja er selv rigtig glad for købene. Sælgeren sagde også, jeg var en hård kvinde, men han ku jo bare have sagt nej ;))
   Det er første år jeg har skærmliljerne, men har tænkt mig bare at lade dem blive i krukken og så tage den indenfor... Mener jeg et sted læste om frø af dem, der ku tåle at stå ude. Skal da vist lige ha søgt på det, for de er godt nok søde, og hvis de nu ku tåle at stå udenfor hele året, så er det jo meget nemmere, bare at smide dem i jorden... :))

   Slet
  2. Hvis du finder ud af noget, må du gerne vende tilbage ang. liljerne.

   Slet
 2. Super gode køb.. Har lige setdin billedkavalkade fra haven i hune nu glæder eg mig endnu mere til min ferie derop i uge 31 ved du om der er et bade land eller lign. Man kan sende mand og børn i imens jeg fordyber mig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Tak.
   Ja du kan roligt glæde dig til besøget i Haven i Hune.!!! Det var da en god ide, at komme af med familien, så du kan nyde den i fred og ro... ;)) Ved desværre ikke om der findes beskæftigelse for dem i nærheden. Prøv måske at ringe til et turistkontor i nærheden deroppe.. ??
   Rigtig god ferie og god fornøjelse :))

   Slet
 3. Tillykke med dine røverkøb. Det var godt nok en god pris for de lækre sager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte..
   Ja synes du ikke ;))) Er glad for det hele , men især de små havelamper. Jeg arbejder skiftehold og hveranden uge kommer jeg hjem kl 23.. Min kæreste havde sat dem op med timer, så jeg kom hjem til dette syn. Det måtte jeg jo have et billede af ;))

   Slet
 4. Det var jo næsten gratis :O)
  Jeg har selv en masse 'skrammel' fra HER og DER. Ind til videre flytter jeg bare rundt på det (hvert år)ind til det har fået en fast plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne..
   Ja det var billigt nok... Er åbenbart en hård kvinde til at forhandle.. ;))
   Nu vil vi tage til Vorbasse og se om der en masse skrammel der også.. Desværre ved de fleste jo godt hvad de vil have for det og er ikke ret villige til at prutte..
   Jo heller ikke nemt for dig at finde en plads, når du har 2 haver at gøre godt med. ;)))

   Slet
 5. Fint køb og endda til særdeles fornuftig pris :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi..
   Ja det var ik så ringe endda... ;))

   Slet
 6. Det var da et fund til den pris. Det ser hyggeligt ud med lys i lamperne.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margrethe

   Ja ikke... ;)) Er også glad, når jeg kommer hjem om aftenen og de så lyser så fint.. ;))

   Slet
 7. Hold da helt op et køb. Jeg havde gået efter de samme ting. Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem i haven igen og komme til træning med hunden.
  Ha' fortsat en dejlig dag ;)

  SvarSlet
 8. Tak fru Bæk... Er også ret glad for tingene ;)) Flere af dem... ;))
  Håber du har haft en god træning og at dagen i dag også må blive dejlig.. ;))

  SvarSlet
 9. Fine ting, du fik købt :-))) Fandt I noget oppe i Ore i søndags?

  Og tak for sidst :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene

   Ja fandt da lidt ;) En bismarkvægt, en sten med en kande på (du ved dem man også kan få med en høne og forskellige ting på) et lille fad og en gl.rusten lampetingest ;))

   Takker skam også herfra :)

   KH Lena

   Slet
  2. Det var da ikke så ringe endda ;-)))

   Kh. Marlene

   Slet
 10. Hej Lena
  Jeg kom lige i tanke om, at det var længe siden, jeg havde kigget ind hos dig. Man må da sige, at du fik mange fine ting for 150 kr. Håber der kommer blomster i dine åkander, ellers gør der nok til næste år.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth

   Tak for dit kig :) Dejligt..

   Ja er også rigtig glad for tingene. Kigger flittigt efter andre garagesalg og loppemarkeder i avisen og når vi kører en tur. Tror Lars er lidt træt af mig, når jeg begejstret råber: Loppemarked, skal vi ikke lige kigge ;))

   Der kom skam hele 3 blomster i år så det var heldigt

   Knus Lena

   Slet
 11. Hej Lena
  Denne gang var der bingo - har nemlig kigget ind på bloggen flere gange - det var dejligt! Sådanne kup du har gjort der, får humøret i top og man husker det længe efter! De private loppis er altid de bedste, og til de bedste priser ;-)
  Nu er det ihvertfald mørkt kl 23, så du har stor glæde af lamperne, kan jeg regne ud. Ja regn, det mangler der da her - hvad med hos dig nu?
  Skønne Agapanthus - giver de frø, er jeg meget gerne til et bytte af en eller anden slags!? :0)
  God sensommer,
  Kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose..
   Dejligt at læse du har kigget efter indlæg...:)... Er ikke så flittig som mange af jer andre. I perioder er jeg meget inde og kigge på blogs og andre gange ryger ugerne bare afsted uden jeg får set mig om :)
   Du kan jo godt lave en gadget med din blogliste, så kan du altid se hvornår der kommer et nyt indlæg på de blogs du følger ;))
   Skønt med billige fund. Elsker det ! Og så hyggeligt når jeg kommer sent hjem fra arbejde hver 2. uge og der er lys i lamperne. Men vi savner bestemt IKKE regn her.
   Ang. agapanthus så ser det ud som om, der er en masse frø i hver, så du kan sagtens få nogle !! Jeg må lige se om jeg kan finde ud af hvornår de er modne, og så får du dem bare ;))
   Også god sensommer til dig.
   KH Lena

   Slet
  2. Kære Lena
   Tusinde tak - jeg vil meget gerne modtage frø :-)
   Tak ;-) jeg har også sådan en blogroll men hvis jeg ikke får læst dagligt, går jeg glip af opdateringer, ikk!
   Vi har fået vores del af regnbyger i dag, så nu er det ved at være okay igen.
   Jeg tjekker om du har en email jeg kan sende min adresse til ellers må du meget gerne lige sende en mail på min.
   Kh
   Rose

   Slet
 12. Sikke nogle fund, sådan nogle garager har vi vist ikke så mange af i nordsjælland. Hvad gjorde i så, aftalte en pris til sidst, da i kikkede ind i bagagerummet? (du kan nok høre, jeg er novice,ikke)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne...
   Ups længe siden jeg har været herinde...
   Jamen vi aftalte priser efterhånden som vi fandt tingene. De var et par stykker, der fastsatte priserne, så fandt hurtigt ud af hvem der var billigst... Plus at man også selv havde lidt indflydelse på fastsættelsen. Alt efter prutteevner... Lad mig sige det på den måde; Lars plejer at gå, når jeg går i gang ;) ;)

   Slet
 13. Jeg vil bare lige ønske dig et godt nytår.

  SvarSlet
 14. Kære Lena.

  Tusind tak for din umanerligt søde kommentar på Claus` blog om min bogudgivelse. Jeg blev jo nysgerrig efter at komme ind og besøge din blog, so here I am. Der er dukket så mange spændende nye haveblogs op, og jeg ville virkelig ønske at jeg havde mere tid, så jeg kunne kigge forbi jer alle. Der er altid så meget positivtet og haveglæde at hente. Sikke et kup, du der gjorde dig. Nogle gange skal man altså bare have lov at være heldig. Nu var det din tur.

  Jeg har nydt at besøge din spændende blog og pøj pøj med den fremover. Nu skal vi snart i haverne igen. Kan næsten ikke vente.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn..

   Jamen velbekomme da. De er fuldstændig berettiget !!! Fantastisk have du har og glæder mig umanerligt til din bog udkommer :)

   Åh ja der er kommet mange dejlige blogs og fritiden er ALT for kort til at nå rundt til alle, så er meget glad for, at du tog dig tid til at kigge forbi...

   Med en snestorm i udsigt venter jeg lige lidt med at gå i gang med såningen. Drømmer i stedet for om et større drivhus.. Vi har kig på et på 54 m2, så forår kom nu !!!

   KH Lena

   Slet