mandag den 26. marts 2012

Haven på Kokborg

Velkommen til min blog. Jeg vil skrive lidt om livet her på Kokborg, som vores nedlagte landbrug hedder. Vi købte stedet for 8 år siden, og har løbende renoveret det. Stuehuset tog ca 1 år før det blev færdig, men så er der også gravet ud til gulvvarme, renoveret vægge, nye vinduer og hvad man nu ellers kan finde på af "sjove" og dyre ting.
Lad mig sige det på den måde: JEG GØR DET ALDRIG MERE !!!
For hårdt og langsommeligt når man er amatør og har fuldtidsjob ved siden af. Havde man nu penge nok, ku man selvfølgelig have lejet professionel job, men men. Det er derfor, vi selv har gjort det.. ;))

Vil blive FORFÆRDELIG glad, hvis du lægger en besked !!!   :)

7 kommentarer:

 1. Husk på selvgjort er velgjort.
  Vi har været igennem det selv samme. Hvad gør det at det tager tid.... Man glæder sig over hver lille ting der bliver færdig.
  Vi købte ejendommen her i 1989. Flyttede her op april 1990 og endnu mangler vi 2 værelser at få renoveret.
  Her var slet ingen have da vi kom hertil. Vi havde får til at græsse alt græsset væk helt ind til stuehuset før vi kunne komme i gang med at lave en have. Efter så mange år er vi nu ved at have styr på haven..
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har efterhånden også lært at styre min utålmodighed. Dengang vi renoverede huset, sagde jeg til min kæreste, at vi sku flytte så sent som muligt ind i huset, for ellers ville vi gå lidt i stå. Så i 3 mdr. boede vi på gårdspladsen i en campingvogn, mens det sidste blev ordnet.
   den 23. december flyttede vi de sidste møbler ind i huset kl 23. Skulle holde juleaften for 10 personer. Derefter manglede der fodpaneler og den sidste finish.
   (øh mangler stadig at få udsugningen til emhætten dækket;))
   Haven kom først langt senere, da jeg aldrig har interesseret mig for det. Så inviterede en kollega mig med i HostaDanmarks have. HOLD DA OP siger jeg bare.. Interessen blev vakt lidt og med alle disse skønne blogs runt omkring har det grebet om sig. Men tålmodighed må der til. Igen. Jeg er meget visuel, så tingene bliver lavet om nogen gange. Kan desværre ikke rigtig forestille mig tingene før de bliver udført..
   Men der går mange hyggelige timer med det og elsker at rode i jorden, så det er jo hovedsagen.. ;))

   Slet
 2. Det er en god ide, at du har startet en blog :-)
  Glæder mig til at læse med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Vivi. Håber jeg kan leve op til dine forventninger.;))
   Har ikke lige helt styr på det endnu, men det kommer vel efterhånden som man roder med det.
   Havde jo tænkt på det et stykke tid, og lige pludselig sku det være. :))

   Slet
  2. Øh forresten. Når I skal kommentere, kommer der så den der irriterende boks op med koder ??

   Slet
 3. Kære Lena. Velkommen til blog-land. Det bliver hyggeligt og følge dig. Her er rigtig rart og være med en masse søde mennesker.

  Og JA man skal taste 2 koder, når man kommenterer hos dig :) Har læst på en blog, at det måske ikke er så dumt endda pga sikkerhed. Har dog selv slettet det på min blog.

  Ha´ en rigtig god dag

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte
   Mange tak for velkomstordene. Ja mit indtryk er også at her er rart at være. Har ikke rigtig nogen venner med den samme interesse, så det er rart at møde ligesindede. Er i opstartsfasen så der går rigtig megen tid med at finde ud af tingene :)

   Nu har jeg slettet koderne (håber jeg) så det er nemmere at kommentere. Bliver det et problem må de jo bare aktiveres igen.

   Også en kanongod dag til dig :))

   Slet