Min blogliste

mandag den 26. marts 2012

Figentræet på Kokborg

Så var vi søreme så heldige, at få et stort dejligt figentræ gratis, for at fjerne det. Havde fået et af min kusine for 2 år siden til min 50-års fødselsdag, men det nåede aldrig at blive højere end 40 cm før vinteren formindskede det væsentligt.
Fandt så dette i Den Blå Avis. Hvor heldig kan man være... Min kæreste kæmpede en brav kamp i 2 timer for at få det gravet op. Stod 10 cm fra husmuren, så det var ikke nemt. Vejer nok over 50 kg. 3 x 3 meter.
Regner ikke med at få figner i år pga. flytningen, men forhåbentlig næste år.  MMhhhh sådan en frisk figen. MUMS.


Selvfølgelig sku Charlie med på billedet :))



Fik det så etableret ved ladebygningen, der vender mod øst, men forhåbentlig får det sol nok. Har svært ved at finde en plads ellers, der giver nok sol og læ.

Haven på Kokborg

Velkommen til min blog. Jeg vil skrive lidt om livet her på Kokborg, som vores nedlagte landbrug hedder. Vi købte stedet for 8 år siden, og har løbende renoveret det. Stuehuset tog ca 1 år før det blev færdig, men så er der også gravet ud til gulvvarme, renoveret vægge, nye vinduer og hvad man nu ellers kan finde på af "sjove" og dyre ting.
Lad mig sige det på den måde: JEG GØR DET ALDRIG MERE !!!
For hårdt og langsommeligt når man er amatør og har fuldtidsjob ved siden af. Havde man nu penge nok, ku man selvfølgelig have lejet professionel job, men men. Det er derfor, vi selv har gjort det.. ;))

Vil blive FORFÆRDELIG glad, hvis du lægger en besked !!!   :)